Diccionari Alemany CatalÓ GPL

GPL Deutsch-Katalanisches W÷rterbuch

 

MMF Targetes 1.0.4

 

Aquest programa gratu´t us permetrÓ realitzar consultes i afegir noves paraules sense la necessitat de tenir connexiˇ a internet. TambÚ si teniu ordinador de butxaca podeu instalĚlar-li la versiˇ PDA/PocketPC que us permetrÓ portar i consultar el diccionari sigueu on sigueu.

 

A mÚs a mÚs, el programa incorpora un mŔtode d'aprenentatge de paraules. Utilitza en part el mŔtode del Psic˛leg Dr. Sebastian Leitner, en que es memoritzen paraules usant una repeticiˇ espaiada de les mateixes. Aquest mŔtode consta de classificar les paraules a memoritzar en 5 nivells diferents:

Totes les paraules noves comencen estant al primer nivell. Cada dia ens hem de mirar totes les paraules del primer nivell i les que podem recordar la traducciˇ passen al nivell 2.

El nivell 2 el mirem cada 3 dies i les paraules que podem recordar passen al nivell 3 mentre que les paraules que no hem recordat tornen al primer nivell.

El nivell 3 el mirem cada 2 setmanes, i de la mateixa manera, les paraules que hem pogut recordar pugen un nivell i les que no passen al primer nivell.

El nivell 4 el mirem un cop al mÚs, i actuem de la mateixa manera, les paraules que recordem passen al ˙ltim nivell i les que no passen al principi de tot.

El nivell 5 (nivell paraules apreses) ja no cal que el mirem. AllÝ estan totes les paraules que te˛ricament ja hem aprŔs.

 

 

LlicŔncia:

Aquest programa Ús totalment gratu´t, nomÚs us demanem a canvi que siusplau envieu les vostres bases de dades que creeu a contacte(arroba)diccionari.de per poder ampliar el diccionari online lliure GPL.

 

 

DescÓrrega / Download:

Programa Targetes versiˇ ordinador PC

Programa Targetes versiˇ m˛bil PDA/PocketPC

Si el teu Ordinador no tÚ l'extensiˇ .Net Framework la necessitarÓs per executar el programa.
La pots descarregar gratu´tament des de la web de Microsoft fent click aqui o per la versiˇ m˛bil PDA/PocketPC fent click aquÝ.

 

 

MMF Targetes ha estat desenvolupat per facilitar l'aprenentatge i memoritzaciˇ de paraules aixÝ com facilitar la introducciˇ de les mateixes al diccionari lliure GPL diccionari.de

ę 2005 - 2006 Diccionari Alemany CatalÓ GPL / GPL Deutsches Katalanisches W÷rterbuch
 

 

Com funciona?     -    Buscar   -   Afegir paraula   -   Modificar paraula    -    FAQ     -    Qui som?    -    LlicŔncia     -    Ajuda'ns!